Over mij

Geboren in het jaar 1968 en opgegroeid in de hofstad Den Haag. Als kind bezocht  ik regelmatig de plaatselijke FC en als tiener stond ik geregeld bij de harde kern op Midden Noord. Terugkijkend vond ik het voetbal natuurlijk geweldig, maar nog meer trok mij de hele cultuur er omheen.

Na mijn jeugd ben ik verhuisd naar het oosten van het land en ben ik komen te wonen in de omgeving van Arnhem. Vanaf die periode is het bezoeken van wedstrijden wat meer op de achtergrond geraakt en heb ik mij gestort op mijn carrière, avondstudies en later het gezinsleven.

Groundhoppen is bij mij ontstaan in Dortmund. Mijn oudste dochter had daar een weekend lang zwemwedstrijden. Zij had zich ’s ochtends in de voorronde van de wedstrijden in de finales gezwommen. Aangezien er flink wat tijd zat tussen voorronde en finale, ben ik gaan wandelen in het centrum van de stad. Tot mijn verbazing kwam ik ontzettend veel mensen tegen, gekleed in geel en zwart. Navraag leerde mij dat zij verzamelden in het centrum om vervolgens in colonne naar het voetbalstadion te gaan. Eenmaal thuis sprak ik met mijn zoon af dat wij samen een keer naar Borussia Dortmund zouden gaan. Vanaf dat moment was ik verkocht en ben ik langzaamaan steeds meer wedstrijden in binnen- en buitenland gaan bezoeken.

Op deze site tref je een overzicht aan van de wedstrijden die ik heb bezocht. Mocht je de behoefte voelen, dan kun je altijd een berichtje achterlaten op mijn gastenboek. Feedback is ook van harte welkom.

 

Advertenties